Kalender

Eet je (regelmatig) vegetarisch, maar heb je wel eens heimwee naar gerechten met vlees of vis? Of ben je benieuwd naar hoe je een gerechtje kan maken met enkel plantaardige ingrediënten?

Jella De Perna laat ons kennismaken met een aantal verrassende, plantaardige recepten. Je krijgt vooraf de ingrediëntenlijst, zodat we samen kunnen koken. Er is ook ruimte voor jouw vragen en ervaringen, natuurlijk! Nadien delen we ook extra recepten zodat je thuis nog meer kan uitproberen en proeven.

  • Zaterdag 6 maart om 10u: Kipfilet
    Kipfilet van kikkererwten en glutenmeel waar je schnitzels, videe, een wokschotel, oosterse wrap, tikka massala, … van kan maken.
    ZOOM: https://us02web.zoom.us/j/81413829123  Meeting ID: 814 1382 9123

 

  • Woensdag 10 maart om 19u: Zalm en Sint-Jacobsvruchten
    Gerookte zalm van wortel en nori (heel lekker op blini’s, in sushi of in een zalmsalade) en Sint-Jacobsvruchten van koningsoesterzwam en kappertjespekel (perfect als voorgerechtje, in een romige bisque of op een paella).
    ZOOM: https://us02web.zoom.us/j/87249064831  Meeting ID: 872 4906 4831

 

  • Zondag 21 maart om 16u: Citroenmeringue
    Een citroenmeringue taart, helemaal vegan. Geen boter, maar wel een heerlijke romige vulling. Geen eiwit, maar wel een fluweelzachte meringue op de taart. Verrassend lekker en fris!
    ZOOM: https://us02web.zoom.us/j/83240042964  Meeting ID: 832 4004 2964

 

______INFO______
Wanneer: 6 maart om 10u, 10 maart om 19u en/of 21 maart om 16u
Waar: via zoom
Inschrijven: gratis, bij Marjan voor 1 of meerdere van de workshops